Kategoriler
Proje Haberleri

Asma Bahçe Villaları kira garantisi kampanyası

İstanbul’un gözde tatil beldesi Şile, şimdi de Asma Bahçe Villaları projesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu özel proje, yatırımcılara hem yazlık hem de kışlık kullanım için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır. İstanbul, Şile’nin en çok tercih edilen lokasyonlarından biri olan Çengilli Mahallesi’nde yer alan Asma Bahçe Villaları projesi, konfor ve doğanın mükemmel uyumunu sunmaktadır.

Asma Bahçe Villaları Projesinin Özellikleri

Asma Bahçe Villaları projesi, 2 bin 179 m² arazi üzerinde inşa edilmektedir. Villa projesi, 3 blok ve 6 adet triplex ikiz villadan meydana gelmektedir. Her bir villa, 121 m² ile 423 m² arasında değişen müstakil bahçelere sahiptir. Ayrıca her villaya ait açık otopark ile donatılmıştır.

Projede her biri 181 m² brüt alana sahip olan 5+1 veya 3+2 villa seçenekleri yer almaktadır. Asma Bahçe Villaları, her zevke ve ihtiyaca uygun bir yaşam alanı sunmaktadır. Ayrıca proje toplamda 1700 m²’nin üzerinde geniş yeşil alanıyla doğa ile iç içe bir yaşam vaad etmektedir.

Fiyatlar ve Ödeme Planı, Yatırımcılar İçin Büyük Fırsat

Şile villa projesinde sunulan ödeme seçenekleri geniş bir yelpazeye sahiptir.

Arabanı Ver Evinini Al Kampanyası: Kampanyada, villa alışlarında peşinat olarak kullanılabilmektedir. Ayrıca teslimata kadar elden taksitle ödeme yapma fırsatı sunulmaktadır.

Yüzde 50 Peşin, Yüzde 50 Teslimat’ta Öde Kampanyası: Bu kampanyada, toplam satış bedelinin minimum %50’ına tekabül eden tutar peşinat olarak ödenmektedir. Kanal yüzde 50 oranındaki tutar ise teslimde ödenmektedir.

Liste Fiyatı Üzerinden %32 İndirim: Villa projesinde liste fiyatı üzerinden yüzde 32 indirim fırsatı sunulmaktadır. Böylece 14.500.000TL olan 5+1 181 M² villanıza yüzde 32 indirim indirile sahip olabilirsiniz. Böylece villaya 9.750.000TL’ye sahip olma fırsatı sunulmaktadır.

Kira Garantisi Kampanyası: Satın alınan villayı kiraya vermek istediğinizde, henüz satın alma aşamasında, aylık ortalama 60.000 TL’lik fiyat üzerinden aylık kira garantisiyle satın almak mümkündür.

Villa projesi lansman döneminde 14.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Şile villa projesi, araç ve gayrimenkul takası kampanyaları ile de cazip hale getirilmektedir. Ayrıca projede yüzde 40 peşinat ile satın alma imkanı sunulmaktadır. Bu kampanyalar, yatırımcılara benzersiz fırsatlar sunmaktadır.

Şile, Çengilli Mahallesi’nde konumlanan villa projesi, 2024 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Asma Bahçe Villaları projesinde doğa ile iç içe huzurlu bir hayat sürmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Bu özel projede yerinizi almak ve daha fazla bilgi için firma ile iletişime geçilebilmektedir.

Detaylı bilgi için 0541 294 74 04 veya 0532 707 34 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version