Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 10 peşinatla

Sur Yapı Antalya Suites konut projesi Antalya İli, Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+0 ve 1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin dışında ayrıca ticari üniteler proje içerisinde yer almaktadır. 1+1 tip daireler üç farklı tipte tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri ise 34, 36 ve 37 metrekare büyüklüğündedir.

1+1 tip daireler de 3 farklı tipte tasarlanmıştır. Bu dairelerin büyüklükleri ise 47 ve 48 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

Konut bloklarının üzerinde açık yüzme havuzu yer almaktadır. Böylece yüzme havuzunda deniz manzarası eşliğinde yüzme fırsatı sunulmaktadır. Bu proje Sur Yapı Antalya projesinin bir etabı olarak hayata geçirilmektedir.

Sur Yapı Antalya Suites ödeme planı nasıl?

Sur Yapı Antalya Suites projesi yüzde 10 peşinat, 15 yıl vade ve 160 bin TL peşinat ile satışları devam ediyor. Ayrıca 1+1 tip dairelere özel, 1.500.000 TL peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır.

2+1 tip daireler için ise 2.000.000 TL peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bankasız 24 ay vade ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 5 787 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version