Kategoriler
Proje Haberleri

Assun Elite Tuzla’da yükseliyor

Assun Elite projesi Assun İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Assun İnşaat, İstanbul’un değerli konumlarından birinde yükselen bu proje ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır. Ayrıca firma bu yeni proje ile konut sektöründe fark yaratmaya devam etmektedir. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi iki etaptan meydana gelmektedir. İlk etabı 5.812,46 metrekarelik arsa alanı üzerinde ve 5 bloktan meydana gelmektedir. İkinci etabı ise 2 bin 808,08 metrekarelik arsa alanı üzerinde iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir.

Assun Elit Tuzla projesinde 3+1.5, 4+1 ve 5+2 dubleks daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Konut projesinde toplam 224 adet konut yer almaktadır. İki bloktan meydana gelen ikinci etabında ise toplam 64 daire yer almaktadır.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri brüt 145 metrekare ile 310 metrekare arasında değişmektedir. 3+1.5 tip daireler brüt 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler brüt 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 5+2 dubleks daireler ise brüt 310 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Aileniz için düşünülen her detayın özenle planlandığı bu proje, sosyal olanakları, merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve çeşitli daire seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Assun Elite projesi modern mimari anlayışıyla tasarlanmış olup, en güncel, kullanışlı ve akıllı metrekare kullanımlarını sunmaktadır. Doğanın kaynaklarını koruyarak, şehrin merkezinde özel bir yaşam aritmetiği oluşturulmuştur. Ayrıca projede aileler için en özel yaşam alanlarına yer verilmiştir.

Proje, yüksek kaliteli beton ve yalıtım sistemleriyle donatılmıştır. Konut projesi ayrıca radye temel sistemi ile inşa edilmiştir. Isı ve ses yalıtımı, yerden ısıtma ve kombi gibi modern özelliklerle donatılan daireler, konforlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

Assun Elite İstanbul projesi, akıllı ev sistemleri ile de dikkat çekmektedir. Ev sahipleri, uzaktan aydınlatma, ısıtma ve güvenlik sistemlerini kontrol edebilmektedir. Ayrıca, dış cephesi kompozit kaplama ve Jotun boya ile kaplanmıştır.

Tuzla konut projesinin yüzde 65’i yeşil alana ve eşsiz peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Projede sosyal alan olarak açık yüzde havuzu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca projede kapalı otopark, spor salonu, güvenlik kameraları ve jeneratör gibi birçok özellik yer almaktadır.

Assun Elite satılık daire fiyatları ne kadar?

3+1.5 daireler 7 milyon 500 bin  TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 daireler 10 milyon 500 bin TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 5+2 dubleks daireler ise 14 milyon 750 bin TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Postane Mahallesi, Yayla Yolu Caddesi, Sevda Sokak No:1 Tuzla / İstanbul adresinde yer almaktadır. Assun Elite projesi eşsiz konumu, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Ayrıca proje okul ve eğitim merkezlerine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 Otoyolu – Tem Otoyoluna 5 dakika, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 5 dakika, sahile yürüme mesafesi 10 dakika, İett ve dolmuş durağına 1 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Marmaray tren istasyonuna 10 dakika, market ve alışveriş yerlerine yürüme mesafesi 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Mayıs 2024’te teslim edilmesi planlanan bu özel proje, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 0216 393 78 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version