Kategoriler
Proje Haberleri

Senkron Beytepe sıfır faiz fırsatıyla satışta

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Senkron Beytepe projesi, Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Senkron Üst Yapı Mim. Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Projede satışlar başlamıştır. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Ne zaman teslim edilecek, proje nerede yer almaktadır? Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Ankara’nın gözde bölgesi Çankaya, Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Senkron Beytepe projesi 21 bin 28 metrekarelik bir arazi üzerine inşa edilmektedir. 21 bin 28 metrekarelik arsa alanı üzerinde ise toplam 6 adet konut bloğu yer almaktadır. Projede A Blok, B Blok, C Blok, D Blok, E Blok ve F Blok olmak üzere toplam 6 blok yer almaktadır. Altı adet konut bloğunda ise toplam  428 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konutların yanı sıra modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak sosyal alanlar bulunmaktadır.

Beytepe konut projesinde yer alan dairelerin 28 tanesi A blokta, 33 tanesi B blokta, 62 tanesi C blokta, 66 tanesi D Blokta, 230 tanesi E blokta ve 9 tanesi de F blokta yer almaktadır. Ayrıca E blokta toplam 4 adet kapıcı daire yer almaktadır. Konut projesindeki 428 adet daire 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Bu daireler içerisinde teraslı, teras bahçeli ve bahçe kullanımlı daire seçenekleri de yer almaktadır.

Konut projesinde daireler, farklı ihtiyaçlara ve tercihlere uygun olarak tasarlanmıştır. Dairelerin bloklara göre dağılımı ise şöyledir. A blokta 1 adet 1+1, 1 adet 2+1, 3 adet 3+1, 11 adet 4+1 ve 12 adet 5+1 tip daireler yer almaktadır. B blokta 3 adet 2+1, 6 adet 3+1, 24 adet 4+1 tip daireler yer almaktadır. C blokta 6 adet 2+1, 52 adet 3+1, 4 adet 4+1 tip daireler yer almaktadır. D blokta 60 adet 2+1, 6 adet 3+1 tip daireler yer almaktadır. E blokta 1 adet 1+1, 228 adet 2+1, 1 adet 3+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca F blokta ise 9 adet  2+1 tip daireler yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ve özellikleri ise çeşitlilik göstermektedir.

Projede sosyal alanlar neler?

481 araç kapasiteli kapalı otopark ve 98 araç kapasiteli açık otopark yer almaktadır. Ayrıca otopark alanları daire büyüklüğüne göre tahsis edilecektir. Konut projesinin yaklaşık 30 ay gibi bir süreçte tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Böylece projenin 2026 yılı ilk çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenmektedir.

Projede yer alan sosyal alanlar arasında üstü açılıp kapanabilen yarı olimpik yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca tamam, sauna, buhar odası gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Senkron Beytepe projesinde 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Dairelerin fiyatları hakkında detaylı bilgi henüz bulunmamaktadır. Detaylar belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Senkron Beytepe nerede yer almaktadır?

Konut projesi Alacaatlı Mahallesi, Hilal Caddesi, No: 14 Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca projeye yaklaşık 110 metre mesafede, Natura Alacaatlı projesi, Yunus Emre ilk ve orta okulu, Arissa İncek Konutları gibi önemli noktalar bulunmaktadır. Senkron Beytepe projesinin tamamlanması için yaklaşık 30 ay süre öngörülmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi için 444 27 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version