Kategoriler
Proje Haberleri

Lazzoni House İncek satışta

Lazzoni House İncek projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Lazzoni Mobilya firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde toplam 251 adet daire yer almaktadır. ayrıca projede dairelerin dışında 24 adet villa yer almaktadır. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 42.139,28 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 42.139,28 metrekarelik arsa alanı üzerinde iki konut bloğu ve villalar yer almaktadır. Projedeki dairelerin tamamı 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 245.65, net ise 214.78 metrekare büyüklüğündedir. Her daire için kapalı otopark alanında iki araçlık yer ayrılmıştır.

Dairelerin özelliklerine baktığımızda ise dairelerde antre, 4 oda, salon, hol, mutfak,  4 adet banyo, giyinme odası, çamaşır odası, balkonlar yer almaktadır. Kent Villaları adı verilen villalar ise 4+1 loft, 5+1 loft, 5+1 flat ve 6+1 loft villalardan meydana gelmektedir.

5+1 flat kent villası 320 metrekare net alana sahiptir. 4+1 loft kent villası net 410 metrekare alana sahiptir. 5+1 tip kent villası net 455 metrekare alana sahiptir. Ayrıca 6+1 loft kent villası ise net 520 metrekare alan sahiptir. Bu villada 350 metrekare de özel bahçe alanı yer almaktadır.

Standart villalarda ise giriş holü, vestiyer, salon, kapalı teras, açık teras, mutfak, kiler ve kızartma mutfağı, ışıklık, oda, banyo, çalışma alanı, çalışma odası, balkon, 2 adet yatak odası, 3 adet banyo, giyinme odası, giyinme odası, ebeveyn yatak odası yer almaktadır. Ayrıca bu villalar iki katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Lazzoni House İncek nerede yer almaktadır?

Konut projesi Alacaatlı Mahallesi, Hilal Caddesi, No:10-A, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje etrafında lüks konut projeleri yer almaktadır. Bunlardan bazıları Natura Alacaatlı projesi, Arissa İncek Konutları, İncek Bella Pais Konutları’dır. Hemen yanında Arissa Lita Astoria projesi yer almaktadır. Ayrıca Yunus Emre ilk ve orta okulu proje yakın bir konumdadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0 530 781 11 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version