Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Atar Yalı Konutları satışları başladı

Atar Yalı Konutları, Giresun Bulancak bölgesinde yer almaktadır. Atar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje inşaat aşamasındadır. 2023 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Atar Yalı Konutları toplam 1.429 metrekare arazi üzerinde yer almaktadır. Projede farklı seçeneklerde daire tipleri bulunmaktadır. Toplam 20 adet olan daireler 3+1, 4+1,4+2, 5+1 6+2 seçeneklerine sahiptir. Dairelerin tamamı modern ve özel tasarıma sahiptir. Her dairede balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Konutlarda ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrı bir yerde bulunmaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası olarak isimlendirilen özel bir alan daha vardır. Dairelerde kiler, vestiyer ve çamaşır odası da bulunmaktadır. İç kapılar Amerikan kapı dış kapı çelik kapıdır. Bina ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor vardır.

Atar Yalı Konutları sitesinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Güvenlik için özel kameralı sistem de mevcuttur. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca misafirler için de misafir otoparkı mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Projede çocuklar için özel çocuk oyun alanı hazırlanmaktadır.

Atar Yalı Konutları daire fiyatları ve satışları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Dairelerin teslimi için 2023 yılının Temmuz ayı verilmektedir. İnşaat aşamasında olan dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon 132 metrekare kullanım alanına sahip daireler 2 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Ayrıca yine 3+1 144 metrekare olan daireler 2 milyon 820 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Projede yer alan 4 oda 1 salon 162 metrekare daireler ise 2 milyon 970 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Atar Yalı Konutları dairelerinin fiyatları ve satışları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0454 216 64 76 ve 0454 214 21 21 sabit numaraları bulunmaktadır. Ayrıca 0532 349 28 28 cep telefonundan da proje hakkında bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version