Kategoriler
Proje Haberleri

Ayaz Life Konutları satışları devam ediyor

Ayaz Life Konutları projesi Can-Hat İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Mamak İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi’nde yer almaktadır. Projenin teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 2 bin 491 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilmektedir. 2 bin 491 metrekarelik arsa alanı üzerinde 13 katlı toplam 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 153 adet meskene yer verilmektedir.

Mamak konut projesinde yer alan 153 adet mesken 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 135, net ise 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ankara konut projesinin yaklaşık 1.500 metrekaresi sosyal ve yeşil alan ayrılmıştır. Projede açık otopark alanı, basketbol, voleybol sahası yer almaktadır.

Ayaz Life Konutları satılık daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 950 bin  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi çevre yoluna, okul ve hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca dolmuş ve otobüs duraklarına da yakın bir konumda yer almaktadır. Projenin satış ofisi Ege Mahallesi, Natoyolu Caddesi, 156/1 Mamak / Ankara posta adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0532 345 74 65 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version