Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Nest İncek lansmana özel fiyatlarla satışta

Ankara konut projesi Dörtbey İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi’nde yer almaktadır. Nest İncek projesinin teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 29 bin metrekare büyüklüğe sahip inşaat alanı üzerinde yükselmektedir. 20 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 2 adet konut bloğu yer almaktadır. 10 ve 22 katlı 2 adet konut bloğunda ise 243 adet konut yer almaktadır. 243 adet dairenin tamamı ise tek tip 2+1 dairelerden meydana gelmektedir.  Ayrıca 2 bin 500 metrekarelik yeşil alan ve 4 bin 016 metrekarelik peyzaj alanına sahiptir.

Nest İncek projesinde, modern bir daire yaşamı sunan iç mekan özellikleri arasında ankastre mutfak, duşakabin ve yerden ısıtma gibi avantajlar sunmaktadır. Ayrıca geniş balkonlar, yüksek güvenlikli çelik kapı ve Hilton tarzı banyo gibi özel detaylara sahip olabilirsiniz.

İç mekanda bulunan kartonpiyer ve duvar kağıdı gibi estetik dokunuşlar, yaşam alanınıza zarif bir atmosfer katmaktadır. Ayrıca, ebeveyn banyolu dairenin dışında, seramik zeminler ve spot ışıklandırma gibi modern tasarım özellikleri mevcuttur.

Dış mekan özellikleri arasında ise jeneratör, su deposu, otopark seçenekleri ve çocuk oyun parkı gibi pratik ve aile dostu özellikler bulunmaktadır.

Nest İncek projesinde, ısı yalıtımı, PVC doğramalar, yangın merdiveni, kablo TV, uydu altyapısı gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca parke-lamine zeminler, vestiyer ve ADSL bağlantısı gibi pratik detaylar da bulunmaktadır.

Hem kapalı hem de açık otopark seçenekleri, yüksek kaliteli ısıcam gibi özelliklerde bulunmaktadır.

Nest İncek fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

81 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 161 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 10 milyon TL’den başlamaktadır.

Nest İncek nerede yer almaktadır?

Konut projesinden Ted Koleji, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi, Eymir Gölü, Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri yakın bir mesafededir. Ayrıca projeden Jandarma ve Sahil Güvenlik Başkanlığı, Panora AVM ve Mogan Gölü de yakın bir konumdadır. Taşpınar Mahallesi, Kolej Caddesi, No: 6 Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 2 609 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version