Kategoriler
Proje Haberleri

Aydın Konakları satışları devam ediyor

Aydın Konakları projesi Maver İnşaat tarafından doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu Konya’nın Meram İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 6 katlı 4 blok ve 136 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Maver İnşaat güvencesi ile yükselen projede 6 katlı 4 blok yer almaktadır. Bu bloklarda 136 adet daire mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık kapalı otopark ve misafir otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oturma alanları, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde high gloss mutfak dolapları ve üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Sürgülü sistem aynalı vestiyer yer almaktadır. Asma tavan ve PVC doğrama yapılmaktadır.

Aydın Konakları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Meram İlçesi Kovanağzı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Safranbolu Caddesi’ne cephe konumda yer almaktadır. Çevresinde market, eczane, tekstil, kırtasiye, fırın, semt pazarı, sağlık kabini, fotoğrafçı, erkek ve kadın kuaförü mevcuttur. Konya şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Konya Mevlana Kültür Merkezi 5 kilometre, Konya Şehir Hastanesi 7 kilometre ve Konya Eski Garaj 4 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Aydın Konakları fiyatları ne kadardır?

Aydın Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 995.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 ile 190 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.205.000 TL ile 1.430.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (332) 357 14 42 veya 0 (535) 636 19 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version