Kategoriler
Proje Haberleri

Aykanlar Terrace Nilüfer satışları başladı

Aykanlar Terrace projesi yaşama değer katan butik bir konsepte sahiptir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aykanlar İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok, 24 adet daire ve 5 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 arakat daireler ile 2 tip 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Butik bir site konseptine sahip proje içerisinde 2 blok, 24 adet daire ve 5 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 3 artı 1 arakat daireler ile 2 tip 3 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan arakat dairelerin büyüklüğü brüt 193 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 arakat dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve peyzaj düzenlemesi yer almaktadır. Üstelik bazı dairelerin kendine ait bahçe alanı mevcuttur.

Bloklarda 8 kişilik asansör, klima altyapısı ve her daire için özel kiler alanı gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Aykanlar Terrace Nilüfer projesinde daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. İspanyol Silestone By Cosentino marka mutfak ve banyo tezgahları yer almaktadır. Konutlarda şişecam konfor ısıcam sistemleri mevcuttur. Bu sistem diğer ısıcamlara göre nispeten 45 enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Aykanlar Terrace konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde ilkokul, ortaokul, üniversite ve park alanı mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aykanlar Terrace Nilüfer projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 193 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 238 25 25 veya 0 (543) 932 65 97 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version