Kategoriler
Proje Haberleri

Azimkent Konutları Satışları Devam Ediyor

Düzce İli, Akçakoca İlçesi, Osmaniye Mahallesi’nde Azimkent Konutları projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje Yücelen Yapı İnşaat firması imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin fiyatları 539 bin TL’den başlıyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje Özellikleri Neler?

Osmaniye Mahallesi üzerinde yer alan arsa üzerinde yükselen proje, tek konut bloğundan oluşmaktadır. Tek konut bloğunda ise toplam 22 adet konuta yer verilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje, bulunduğu bölgede büyük bir ilgi görmektedir. Proje de blok 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Azimkent Konutları projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelmektedir. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+2 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 145 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Daire büyüklükleri; 3+1 daireler 145 metrekare, 4+2 dubleks daireler 260 metrekare büyüklüğündedir.

Konut projesi içerisinde otopark ve 1 adet iş yeri yer almaktadır. Bunun dışında daire balkonlar katlanır camlı kapalı balkon olarak tasarlanmıştır. Alttan ısıtmalı olan daireler ferah ve geniş olarak inşa edilmiştir.

Azimkent Konutları Daire Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamında daire fiyatları lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu. 1.kat daireler şuan da 539 bin TL’den başlayan lasnsmana özel başlangıç fiyatı ile satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Osmaniye Mahallesi, Akçakoca/Düzce adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda sağlık ocağı, market, cami, okul, deniz, şehir merkezi gibi yerler de oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 948 59 08 ve 0544 975 08 08 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version