Kategoriler
Proje Haberleri

Vistaplus Geçit Lansman Fırsatlarıyla Satışta

Proje, Vistaplus inşaat firması tarafından Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Geçit Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Vistaplus Geçit projesinde daire satışlarına başlandı. Üstelik ev sahibi olmak isteyenler için lansman fırsatlarıyla satışları gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 689 bin TL’den başlamaktadır.

Osmangazi, Geçit Mahallesi’nde yer alan arsa alan üzerinde inşa edilecek olan proje, 5 katlı üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Projedeki üç adet konut bloğunda toplam 60 adet daire yer alıyor.

Proje Özellikleri Neler?

Geçit Mahallesi’nde yer alan konut projesindeki dairelerin tamamı 3+1 tip konutlardan meydana geliyor. Aynı zamanda projedeki 3+1 tip dairelerin büyüklüğü ise brüt 140 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Aynı zamanda konut projesi içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Araç otoparkı, görüntülü diafon sistemi, ankastre set de projede yer alan imkanlardır. Üstelik 7/24 güvelik sistemi ile de modern bir yaşamın konforunu sunmaktadır.

Vistaplus Geçit Fiyatları Ne Kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları bulundukları kata ve cepheye bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları şu şekildedir;

1.kat, brüt 140 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 689 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

2.kat daireler ise 699 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için 0533 838 34 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version