Kategoriler
Dekorasyon

Balkonunuzu kolayca yenilemenizi sağlayacak 10 fikir

Polisan X1 Art, balkonunuzu kolayca ve uygun maliyetle yenilemenin en iyi yoludur. Ön hazırlık gerektirmeden direkt uygulanabilen X1 Art, cam, metal, ahşap gibi her yüzeyde kullanıma uygundur.

Balkonunuzu yenilemek, küçük bir dokunuşla büyük bir fark yaratabilir. İşte size balkonunuzu kolayca yenilemenizi sağlayacak 10 fikir:

  1. Şablonları kullanın. Duvar şablonları ile yapraklardan çiçeklere, geometrik desenlerden hayvan figürlerine kadar birçok desen ile balkonunuza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Yapmanız gerekenler çok basit! İstediğiniz şablonu seçmek ve X1 Art’ın zengin renk seçenekleri ile içini renklendirmek!
  2. Küçük alanlara odaklanın. Sadece küçük bir alana odaklanarak da balkonunuzun tüm enerjisini değiştirebilirsiniz. Kolonlara çizeceğiniz desenler bu konuda size yardımcı olabilir.
  3. Kapı ve pencere pervazlarına renkli dokunuş ekleyin. Balkonda yer verdiğiniz iskemle, şemsiye, saksı, mumluk gibi eşya ve aksesuarlarla uyumlu renkler ile kapı ve pencere pervazlarınızı boyayarak canlı ve enerjik bir hava yaratabilirsiniz.
  4. Kişiselleştirilmiş bir tasarım oluşturun. Dekoratif metal ızgaraları Polisan X1 Art ile canlı bir görünüme kavuşturarak bir duvarınızı kaplayabilir ve önüne yerleştireceğiniz renkli minderler ile kendinize özel bir köşe hazırlayabilirsiniz.
  5. Daha işlevsel bir balkon yapın. X1 Art ile renklendirdiğiniz duvar raflarınızı saksılar, biblolar, en sevdiğiniz kitaplar ile süsleyerek daha samimi bir atmosfer yaratabilirsiniz.
  6. Vintage esintisi ekleyin. Mor, pembe, yeşil gibi farklı renkler ve desenlerle ferforje ya da beyaz rattan mobilyalarınızı yenileyerek retro bir stile imzanızı atabilirsiniz.
  7. Farklı renkleri bir arada kullanın. Polisan Kansai Boya’nın geniş renk yelpazesi ve üstün kapatıcılığa sahip boyaları ile balkon duvarlarınıza renk katabilirsiniz. Küçük bir balkona sahipseniz açık yeşil veya sarı gibi renkler, balkonunuzun daha geniş görünmesini sağlayabilir. Küçük alanlarda katlanır mobilyalar sizin için iyi bir çözüm olabilir.
  8. Zemin oyunları oynayın. Polisan Kansai Boya’nın beyaz, gri, kırmızı, sarı ve yeşil renklerdeki Prof Zemin Boyası ile balkon zemininizi de yenileyebilirsiniz. Örneğin bir dama tahtası görünümü balkonunuzun havasını tamamen değiştirebilir.
  9. Duvar objeleri ekleyin. Balıklar, yelkenliler, midye kabukları gibi yaz havasını estiren görünümlere sahip çerçeve ve objeleri de duvarınıza eklemeyi unutmayın!
  10. Çiçeksiz olmaz. Balkonunuz sizi doğaya daha yakın hissettirmeli ve bunu başarmanın en iyi yolu bitkiler! Çiçeklerinizi hobi boyaları ile renklendirdiğiniz saksılara yerleştirerek tarzınızı da ortaya koyabilirsiniz.

Polisan X1 Art ile balkonunuzu kolayca ve uygun maliyetle yenileyerek daha keyifli bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Diğer dekorasyon haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version