Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Sitesi Milas satışları başladı

Başakşehir Sitesi Milas, gelişmiş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Proje Muğla Milas’ta bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu proje SOLMAZ GRUP İNŞAAT LTD. ŞTİ. Tarafından hayata geçmektedir. Projede 6 adet 4 artı 1, 50 adet 3 artı 1 ve 8 adet 2 artı 1 daire olmak üzere toplam 64 tane daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatı hakkındaki detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 144 metredir. Net alanı ise 132 metrekare büyüklüğündedir. Dairede asansör ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark mevcuttur. Ayrıca özel peyzaj düzenlemesi ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. İç yapısına bakacak olursak; ADSL ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun asansör ve giriş/rampa bulunmaktadır.

Başakşehir Sitesi Milas konumu hakkında

Başakşehir Sitesi Milas, Muğla’nın Milas İlçesi Gümüşlük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte park, market ve semt pazarı mevcuttur. Ayrıca civarda ilkokul-ortaokul bulunmaktadır. Site doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Ulaşım olarak; dolmuş ve minibüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Başakşehir Sitesi Milas fiyatları ne kadardır?

Projede müşteriye özel ödeme planları ve peşin ödemelerde özel indirimler sağlanmaktadır. Ayrıca arsa ve araba gibi takas imkanları da mevcuttur. Projedeki, büyüklüğü brüt 144 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 740.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 513 11 19 ya da 0 (532) 248 04 35 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version