Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Başkent Emlak Konutları yeni ödeme sistemi ile satışta

Emlak Konut GYO güvencesi ile Başkent Ankara’nın Çankaya İlçesi, Oran’da hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde 1 yıl hiç ödeme yapılmadan daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ankara, Çankaya İlçesi, İlkbahar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede yeni bir ödeme sistemi dönemi başladı. Emlak Konut GYO tarafından başlatılan yeni ödeme sistemi kampanyasına dahil edilen projede yaşam başlıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bünyesinde 1.304 adet daire yer alıyor. Bölgenin en büyük karma projelerinden biri olan projede ayrıca 41 adet ticari ünite de bulunuyor. Başkent Emlak Konutları projesi bünyesinde 17 adet blokta toplam bin 304 adet konut yer alıyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Başkent Emlak Konutları projesi içerisinde yer alan daireler üç farklı tipte tasarlandı. Söz konusu olan projedeki dairelerin alanları ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 99.47 metrekare ile 220.13 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 2+1 daireler 93.91 ile 148.25 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Projedeki 3+1 daireler 152.54 ile 203.63 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Projedeki 4+1 daireler ise 195.99 ile 220.13 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.

Başkent Emlak Konutları yeni ödeme planı

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan yeni ödeme sistemi kampanyasında belirli bir peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projenin ödeme sitemine göre taksit ödemelerine ise 2. yılda başlanıyor. Başlatılan ödeme kampanyası kapsamında ödemeler Emlak Konut’a yapılıyor.  daha önceden Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanya ile yüksek satış rakamları gerçekleştirilmişti.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Başkent Emlak Konutları projesinde İlköğretim Okulu, 1 adet Cami, Sağlık tesisi, mağazalar ve restoranlar, 2 adet bay kapalı yüzme havuzu, 2 adet bayan kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, 2 adet fitness bölümü, sauna, hamam, buhar odası, güvenlik, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Proje nerede inşa ediliyor?

Söz konusu karma projedeki konutlar lokasyon olarak Ankara’nın en merkezi bölgesinde olması itibariyle de ilgi görüyor. Konut projesi İlkbahar Mahallesi, Doğukent Bulvarı, 604/4. Sokak No:1 Çankaya / Ankara adresinde inşa ediliyor.

Tel: 444 36 55

Exit mobile version