Kategoriler
Proje Haberleri

Batıhome 8 Güzelbahçe satışları devam ediyor

Batıhome 8 Güzelbahçe projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Batıhome İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 338 metrekare ile 343 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için uzaktan kumandalı otopark otopark alanı mevcuttur. Villalarda kış bahçesi ve özel tasarım peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 2 adet donanımlı mutfak yer almaktadır. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Çamaşır ve ütü odası, kiler/depo, klima ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Batıhome 8 Güzelbahçe konumu hakkında

Proje, İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve okullar bulunmaktadır. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Batıhome 8 Güzelbahçe fiyatları ne kadardır?

Batıhome 8 Güzelbahçe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 338 ile 343 metrekare arasında olan 5 artı 1 villaların fiyatı 6.400.000 TL ile 7.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 412 43 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version