Kategoriler
Proje Haberleri

Bera Kemer satışları başladı

Bera Kemer projesi bulunduğu bölgenin en hızlı gelişen konumunda yükselmektedir. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tüylüoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş ve ferah yapıda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tüylüoğlu İnşaat güvencesi ile yükselen projede geniş ve ferah yapıda 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alanlar içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bera Kemer konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kırmacı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Sahile yürüme mesafesinde yer almaktadır. Çevresinde zincir market, adliye, vergi dairesi, eğitim kurumları, park ve spor salonu bulunmaktadır.

Bera Kemer projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (372) 316 59 75 veya 0 (533) 720 25 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version