Kategoriler
Proje Haberleri

Bera Kepez satışları başladı

Bera Kepez projesi Tüylüoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Tek blok ve 5 katlı binada 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tüylüoğlu İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 2 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 73 metrekare olmaktadır.  Projede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, kablo TV ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf mutfak dolapları yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bera Kepez konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kepez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bera Kepez İzmirlioğlu ilköğretim Okulu üstünde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, cami ve eğitim kurumları mevcuttur. Otobüs durakları ise yakın mesafede yer almaktadır.

Bera Kepez projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 88 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (372) 316 59 75 veya 0 (533) 720 25 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version