Kategoriler
Proje Haberleri

Bey House Park Konya şehrinde yükseliyor!

Bey House Park Konya – Selçuklu’da hayata geçen yeni bir konut projesidir. Yaklaşık olarak 13.480 metrekare yüzölçümüne sahip bir parselde yükselen bu dairelerin oda sayısı seçenekleri 4 + 1 ve 5 + 1 olmaktadır. Sayıları 130’u bulan daireler dışında, 3.000 metrekare büyüklüğünde bir bölgeyi kapsayan alışveriş alanları oldukça önemlidir. Ayrıca çeşitli aktivitelerin gerçekleştirilebildiği, sosyal donatı alanı olarak bilinen alanların toplamı ise 10.000 metrekareye ulaşabilmektedir. Site içerisinde yürüyüş parkuru, ikişer adet basketbol sahası ve donanımlı fitness salonu, açık ve kapalı otopark hizmeti, güvenlik hizmeti vs. özellikler mevcuttur. Ayrıca kapalı devre ile kayıt yapan güvenlik kameraları, daire ile güvenlik personeli arasında iletişimi sağlayan interncom sistemi ve yangın alarmları da proje özelliklerindendir.

Bunlarla birlikte tüm dairelerin oldukça sağlam ve konforlu olduğu söylenebilir. C 30 sınıfı beton malzeme kullanılarak konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilen bu konutlar depreme oldukça dayanıklıdır. Ayrıca tüm dairelerde beşli ankastre seti, jeneratör olanağı ve görüntülü diyafon sistemi mevcuttur.

Bey House Park Konya projesinin konumu nasıldır?

Bu proje, oldukça merkezi bir konum üzerinde hayata geçmektedir. Konya’nın en gelişmiş ilçelerinden olan Selçuklu’da yükselen konutlar, Yazır Mahallesi’nin Beyhekim Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Dr. Metin Doğan Minikler Koleji, Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bardakçı Tıp Merkezi ve Özel Farabi Hastanesi bu dairelere çok yakındır. Bununla birlikte, site alanı Yazır Mahallesi’nin merkezinde olduğundan dolayı projenin sosyal olanakları çok fazladır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bey House Park Konya satılık daire seçenekleri, piyasanın en iyi konutları arasında bulunur. 4 + 1 odalı daireler 950.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Ayrıca 5 + 1 odalı daireler ile “penthouse” daireler hakkında bilgi almak da mümkündür. İrtibat numarası 0536 315 77 53 numarası olmaktadır.

Exit mobile version