Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Villaları Kuşadası projesinde lansman satışları başladı!

Hayat Villaları Kuşadası ve çevresindeki en konforlu villa seçeneklerindendir. 3 odaya ve 1 salona sahip olan bu villaların brüt büyüklüğü 145 metrekare, net büyüklüğü 110 metrekaredir. Ayrıca bu villa dairelerinin tümünde ebeveyn banyosu, spot aydınlatmalar, panjur sistemi, ısı yalıtımı bulunan pencereler ve kablo TV altyapısı vardır. Villaların yer almakta olduğu sitede ise otopark alanı, açık yüzme havuzu ve çocukların keyifli zaman geçirebilmesi için oyun alanları mevcuttur.
Yalıtım özellikleri de yapı özellikleri kadar gelişmiş olan bu daireler Kuşadası’nda satışa çıkmıştır.

Villa dairelerinin konumu ise oldukça merkezi bir durumdadır. Dolayısıyla proje alanı ile sosyal mekanların arasındaki mesafe oldukça kısadır. Ayrıca bu villalar, ulaşım imkanlarının son derece gelişmiş olduğu bir yerdedir. Lansmana özel fiyat seçeneklerinden ve ödeme imkanlarından yararlanmak için ise çabuk olmak gerekmektedir.

Hayat Villaları nerededir?

Enar İnşaat’ın villa projesi, Kuşadası’nın Davutlar bölgesindeki bir alanda gerçekleşmektedir. Sahil bölgesi ile arasında yaklaşık olarak 1 kilometre bulunan villalar, diğer pek çok konut ile yakın mesafededir. Örneğin proje alanı civarında Yaren Sitesi, Melisa 6 Mandalina Sitesi, Sarraflar Sitesi, Başke

ntliler Sitesi ve Palmiye Evleri gibi farklı konutlar da mevcuttur. Bu bölgede pek çok market şubesinin ve toplu taşıma durağının bulunması ise diğer bir konum detayıdır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Hayat Villaları Kuşadası satılık villa seçenekleri, 1.650.000 TL’den başlayan fiyatlara sahlptir. Lansmana özel olan bu fiyatlar, kat durumuna vs. detaylara göre değişebilir. Ödeme konusunda daha detaylı bilgi almak için şu numaraları arayabilirsiniz:
• 0256 646 11 22
• 0543 841 43 22

Benzer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version