Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Köşk Sakarya satışları başladı

Beyaz Köşk Sakarya projesi lüks konut yapısı ile modern bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hyz Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. 4 katlı bina içerisinde asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 2 artı 1 dairelerde 1 adet, 3 artı 1 dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır.

Beyaz Köşk Sakarya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik muhitinde sağlık kurumları, eğitim kurumları, park alanı ve cami yer almaktadır.

Beyaz Köşk Sakarya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL ile 1.325.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 776 94 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version