Kategoriler
Proje Haberleri

Beylerbeyi Konutları Antalya Yeniköy’de Yükseliyor

Mutaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Beylerbeyi Konutları Antalya projesi Antalya İli, Döşemealtı İlçesi ve Yeniköy Mahallesi’nde inşa ediliyor. 2 konut bloğundan meydana gelen proje toplam 20 daireden meydana geliyor.

Mutaş İnşaat Beylerbeyi Konutları Antalya projesinde yer alan bloklar 5 katlı olarak tasarlanmıştır. Yeniköy Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde yükselen proje içerisindeki daireler, deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir.

Antalya Konut Projesi Daire Özellikleri Nelerdir?

Şehrin merkezinde hayat bulan projede tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projedeki daire tipleri 2+1 olarak projelendirilmiştir. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise net 120 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Beylerbeyi Konutları projesinde çocuk oyun parkı ve kamelya gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda, görüntülü diafon sistemleri, ankastre ürünler ve gizli panjur sistemi de dairelerde mevcuttur. Üstelik projede, merkezi uydu ve güneş enerji sistemleri de bulunmaktadır. Site çevresi güvenlik duvarı ve korkuluk, her daireye en az bir araçlık otopark da özellikler arasında yer almaktadır.

Daireler, yerden ısıtma sistemi ile ısınmak ile birlikte doğalgaz uyumlu kalorifer alt yapısı da bulunmaktadır. Üstelik Isı yalıtımlı doğramalar ve çift cam PVC özellikleri ile de dairelerin sıcak olması hedeflenmiştir.

Lüksün, konforun, huzurun ve elit ferah bir yaşamın bir arada olduğu proje, Döşemealtının en güzel lokasyonu Yeniköy merkezde yer almaktadır.

Beylerbeyi Konutları Antalya Daire Fiyatları Ne Kadar?

Projede tek tip daire seçeneği yer almaktadır. Bu kapsamda projede yer alan 2+1 daireler brüt 135 metrekare ve net 120 metrekare büyüklüğündedir. Daireler ise 550.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 0242 221 09 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version