Kategoriler
Proje Haberleri

Taşsoy Liya Evleri Satışları Devam Ediyor

Konut projesi, Taşsoy İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Yaşamın başladığı konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gayret Mahallesi’nde yer almaktadır. Taşsoy Liya Evleri projesinde kalan son dairelerin satışları ise devam etmektedir. Projede hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Yenimahalle’de hayata geçirilen konut projesi, İvedik caddesi üzerinde, İVEDİK METRO durağına 25 metre mesafede inşa edilmiştir. Özellikle yatırım yapmak isteyenler için, Bölgenin en prestijli sitesi LİYA EVLER İstanbul yoluna, Konya – Samsun yoluna, etlik şehir hastanesine, Yeni yapılacak olan Ankara Adliye Sarayına ve Ankamall Avm ye 5 dk mesafede, Muhteşem lokasyonda önü asla kapanmayacak dairelerden oluşmaktadır. Proje, 4 dükkan, 12 ofis ve konutlardan oluşmaktadır.

Taşsoy Liya Evleri projesinde iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire seçenekleri ise 3+1 ve 4+1 dubleks tipinde tasarlanan konutlardan meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri ise brüt 133 metrekareden başlamaktadır.

Konut projesi içerisinde, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, kamelyalar gibi sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra açık ve kapalı otopark, güvenlik sistemi, jeneratör hizmetleri de yer almaktadır.

Taşsoy Liya Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan konutların fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları ise 700 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Ankara Yenimahalle girişinde, İvedik Caddesi üzerinde yer almaktadır. Üstelik İvedik Metro istasyonuna 25 metre uzaklıkta ve Ankamall AVM’ye 5 dk mesafede yer alır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 (346) 224 02 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version