Kategoriler
Proje Haberleri

Beyoğlu Evleri Tünel satışları devam ediyor

Beyoğlu Evleri Tünel projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul, Eyüpsultan’da yer alan konut projesi İsaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 tip dairelerdir. Konut projesinde daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ayrıca fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eyüpsultan konut projesi içerisinde toplam 92 adet daire yer almaktadır. Satışları tüm hızıyla devam eden projede kalan dairelerin satışları ise devam etmektedir. 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 138 metrekare olmaktadır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark mevcuttur. Henüz inşaat aşamasında olan binadaki dairelerin teslim tarihi 2021’in dördüncü çeyrek yılında olması planlanmaktadır.

Beyoğlu Evleri Tünel konumu ve fiyatları hakkında

Beyoğlu Evleri Tünel projesi İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Güzeltepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje açılmak üzere olan metro istasyonuna ve vakıf üniversitesine yürüme mesafesindedir. Konut projesi ayrıca hastaneye de yakın bir  konumda yer almaktadır.

Söz konusu konutların fiyatları konut tipine göre değişmektedir. Projede yer alan büyüklüğü brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 598 bin TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 138 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1 milyon 046 bin TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 383 78 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version