Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Dizayn Diyarbakır özel fırsatlar sunuyor

Blue Dizayn tarafından inşa edilen Blue Dizayn Diyarbakır konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konfor, mutluluk için huzur mottosuyla inşa edilen konut projesi ayrıca iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Blue Dizayn Diyarbakır Avantajlı Daireler Sunuyor

Site olarak planlanan proje, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Diyarbakır konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında balkon dahil yerden ısıtma, ebeveyn banyosu, ütü ve kurutma odası, şık giyinme odası, gömme kiler, vestiyer gibi donanımlar yer almaktadır. Ayrıca mutfakta tv ünitesi ve yatak odasında yatak odası başlığı mobilyası mevcuttur.

Konut projesi toplam 3 blok ve 72 daireden meydana gelmektedir. Projenin geniş bir alanı peyzaj mimarisine ayrılmış olup sosyal olanak bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde süs havuzlu kamelyalar, oyun parkları, 7/24 özel güvenlik gibi imkanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra sitede kapalı yüzme havuzu da bulunmaktadır.  Daireler 2+1 ve 4,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Diyarbakır konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

105 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 1 milyon 250 bin TL

115 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 1 milyon 350 bin TL

240 metrekare 4,5+1 daireler 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygundur.

Diyarbakır konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Diyarbakır ili, Kayapınar İlçesi, Talaytepe Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0553 605 21 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version