Kategoriler
Proje Haberleri

Butik Garden Sancaktepe hemen teslim

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Edes Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Butik Garden Sancaktepe konut projesinde inşaat tamamlanmış olup dairelerde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Butik Garden Sancaktepe daireler hazır

Sancaktepe konut projesi Osmangazi Mahallesi’nde yer alan  arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup akıllı ev sistemleriyle donatılmıştır. Ayrıca yerden ısıtmalı dairelerde klima, yatak odalarında vaviyyen, yatak başı aplikleri, gömme gardrop, portmanto gibi donanımlar vardır. Bunların yanı sıra dairelerde geniş teras, spot aydınlatma, görüntülü diafon sistemi gibi olanaklar da mevcuttur.

Site içerisinde her daire için kapalı otopark alanı, araba şarj istasyonları, havuz, sauna, fitness, seyir terası gibi alanlar yer almaktadır. Butik Garden Sancaktepe konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 110 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, yaşam başlamıştır.

Butik Garden Sancaktepe daire fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

110 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 825 bin TL,

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler ise 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Sancaktepe’nin Osmangazi Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 561 20 07 ve 0533 296 40 05 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version