Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Konakları Mudanya satışları devam ediyor

Konut projesi Bursa İli, Mudanya İlçesi, Güzelyalı Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir. Mudanya konut projesi Zih Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projenin tam olarak teslim tarihi 20 Ağustos olarak belirlenmiştir. Panorama Konakları Mudanya konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Panorama Konakları Mudanya Projesinin Özellikleri Neler?

Mudanya Güzelyalı Mahallesi’nde yer alan 7 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmiştir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 9 konut bloğundan oluşmaktadır. Panorama Konakları Mudanya projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 hobi bahçeli, 3+1 normal ve 5+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 160 metrekare ile 276 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca daire içlerinde ebeveyn banyosu, ısıcam, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

Proje içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol sahası, kafeterya, mini marketi oyun parkı gibi olanaklar yer almaktadır. 7/24 güvenlik, kapalı otopark, misafir otoparkı, kapıcı dairesi, su deposu gibi imkanlar da sunulmaktadır. Aynı zamanda proje taşınmaya hazır olup, farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur. Site toplam 9 bloktan meydana gelmekte olup 68 daireden oluşmaktadır. Tapular daha sonra çıkacaktır ve proje hemen taşınmaya hazırdır.

Mudanya konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Söke konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

160 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 975 bin TL,

276 metrekare brüt alana sahip 5+1 dubleks tip daireler ise 2 milyon 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, Mudanya Güzelyalı Burgaz’da hayat bulmuştur. Denize yürüme mesafesinde yer alan proje, İstanbul’a yakınlığı ile de dikkat çekmektedir. Aynı zamanda proje, pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 452 97 58 ve 0532 213 27 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version