Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Seyir Tepebaşı satışları devam ediyor

İnşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam eden Cadde Seyir Tepebaşı projesi avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Cemil Nazlı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Cadde Seyir Tepebaşı Projesinde Sunulan İmkanlar

Konut projesi, Tepebaşı İlçesi Tunalı Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Tepebaşı konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon ve şifreli bina giriş sistemleri, ankastre set gibi donanımlar mevcuttur.

Konut projesi 30 adet konut ve 5 adet iş yerinden meydana gelmektedir. Projede 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer almaktadır. Bunun yanı sıra projede kamera sistemi, kapalı garaj, otopark gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Tepebaşı konut projesinde daire fiyatları

Eskişehir Tepebaşı konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

90 metrekare 2+1 daireler 919 bin TL,

141 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede erken alım fırsatları da sunulmaktadır.

Eskişehir projesi nerede konumlandırılmıştır?

Konut projesi Gaffar Okkan Caddesi, Yenibahçe Sokak üzerinde köşe konumda yer almaktadır. Ayrıca tramvay durağı, otobüs durağı, alışveriş marketleri yakınındadır. Espark AVM’ye ise 20 dk yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 352 88 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version