Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıbelde Villaları Tuzla satışları başladı

Çamlıbelde Villaları Tuzla projesi, modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FGM Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız son derece modern ve kaliteli villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde birbirinden bağımsız son derece modern ve kaliteli villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 270 ile 290 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 700 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 üst düzey güvenlik sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya ait müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Villalardaki 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çamlıbelde Villaları Tuzla konumu ve fiyatları hakkında

Çamlıbelde Villaları Tuzla projesi, İstanbul’un Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Lokasyon olarak Carrefoursa, Migros, Mopaş, File ve Çağrı Marketleri site çevresindedir. Otobüs durakları, sağlık ocağı ve eczaneler yürüme mesafesindedir. Ayrıca birçok eğitim kurumuna yakın konumdadır. Tuzla Marina ve sahile 8 dakikalık bir mesafededir. Bunun yanı sıra 400 yataklı Tuzla Devlet Hastanesine 6 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Projede bulunan, brüt 270 ile 290 metrekare olan 5 artı 1 villaların fiyatları 5.250.000 TL ile 6.250.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 700 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 villaların fiyatı ise 9.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 393 73 03 veya 0 (551) 236 32 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version