Kategoriler
Proje Haberleri

Çare Yapı Tepe Homes Satışları Devam Ediyor

Çare Yapı Tepe Homes projesindeki şehir manzaralı modern villalar satışa sunulmuştur. Emlak tipi satılık villa olan bu manzaralı modern evlerin oldukça ilgi topladığında söylemek gereklidir. Geniş ferah ve manzaralı olan bu evler satışa çıkmıştır.

ks Villaların İç Yapısı ve Dış Yapısı

Satışa sunulan bu evlerin iç yapısı genişlik ve konforlu üzerine yapılandırılmıştır. Alıcının memnun kalacağı şekilde tasarlanan iç yapısı aynı şekilde modern tarzda dekore edilmiştir. O da sayısının 5 + 2 olduğu bu evler genel olarak herkesin seveceği türden yapılandırılmıştır. Her açıdan oldukça güzel manzarası olan bu modern villalar merkeze yakındır. Zemin katında salon, günlük oda, mutfak, lavabo, kiler ve terasın bulunmaktadır. Aynı zamanda bu evin üst katında ise 3 adet çocuk odası, ebeveyn yatak odası, giyinme odası, lavabo, kiler, teras gibi odalarda bulunmaktadır. Sizlerin isteği dahilinde bu ev hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Çağrı Yapı Tepe Homes Fiyatı ve Hakkında Genel Bilgi

Bu milyonların genel olarak 1.650.000 olarak söylenebilir. Isıtma sisteminin doğalgaz olduğunu söylemek mümkündür. Evlerin metrekare brüt olarak 250 metrekare net olarak 200 alan kapladığını söylenebilir. Ayrıca kat sayısının 2 olduğu bu evler oldukça modern tarzda dekore edilmiştir. Site içerisinde bulunan bu evler hakkında detaylı bilgiyi emlak sahibinden alabilirsiniz.

Çare Yapı Tepe Homes Konum Bilgisi

Çara Yapı tarafından hayata geçirilen bu villalar  oldukça iyi bir konuma sahiptir. Doğa ile iç içe aynı zamanda merkeze bir o kadar yakın olan bu evler şehrin gürültüsünden ve sıkıntısından uzak daha sakin ve sessiz bir ortam sizlere sunmaktadır. Modern tarzı dış yapısı oldukça hoş bir görüntü sunmaktadır. Bu şekilde Sizler detay bilgi sahip olarak bu eve ilginizi gösterebilirsiniz.

Genel olarak bu villalar oldukça ilgi toplamaktadır. Aynı zamanda emlak satılık villa olduğu bu evler oldukça kullanışlıdır. Geniş ve ferah ev istiyorsanız bu villaları tercih edebilirsiniz.

Daha fazla bu villalar için detaylı bilgi almak istiyorsanız 0 530 403 03 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje için tıklayınız…

Exit mobile version