Kategoriler
Proje Haberleri

Normpol Yalı Urla satışları devam ediyor

Normpol Yalı Urla projesi bizlere 7 artı 1 denize sıfır lüks villalar sunmaktadır. Bu müstakil villa emlak tipi satılık villa olarak geçmektedir. Geniş ve Ferah yapısı denize sıfır olması ve muhteşem manzarasıyla alıcıların ilgisini çekmektedir. Genel olarak alıcının ihtiyaçları kapsamında tasarlanmıştır. Aynı şekilde lüks ve modern tarzda yapılandırılmıştır.

Müstakil Villaların İç ve Dış Yapısı

Müstakil villaların iç yapısı genel olarak genişlik ve konfor üzerine dizayn edilmiştir. Şık tasarımı deniz manzarası ve büyük camları ile oldukça lüks bir görünüm sağlanmıştır. Evin konumu sayesinde tüm odalar rahat bir şekilde güneş almaktadır. Geniş pencereler de odaların güneş alması açısından yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda havuzuyla ve ferah tasarımı ile ilgi çeken bu evin dış yapısı da beyaz ve iç açıcıdır. Rahatlığın ön planda olduğu bu evlerde şıklık da bir o kadar ön plandadır. Oda sayısının 7 artı 1 olarak geçtiği bu evlerin genel olarak geniş ve ferah odaları mevcuttur. Ayrıca yerden ısıtmalı olan bu ev akıllı ev özelliğine de sahiptir. Normpol İnşaat’ın bu projesi güvenilir ve bir o kadar da ilgi çekicidir.

Normpol Yalı Urla Villalarının Fiyatı ve Genel Olarak Detaylı Bilgi

Normal yılı Urla villalarının sizler görüntülü arama sayesinde rahat rahat gezebilirsiniz. Metrekare brüt olarak 300 metrekare net olarak 250 olan bu evleri geniş ve ferah bir alanı olduğu söylenebilir. Ayrıca kat sayısının 3 olduğu bu evler oldukça modern tarzda inşa edilmiştir. Fiyatı ise yaklaşık olarak 4.500.000 civarındadır. Sizler bu evi detaylı bir şekilde inceleyebilir ve satıcı ile görüşme imkânı sağlayabilirsiniz. Site içerisinde olmayan bu binanın bahçesi ve havuzu da mevcuttur. Denize sıfır olan bu ev müşteriler tarafından oldukça ilgi görmektedir.

Normpol Yalı Urla Konum Bilgisi

Normpol Yalı Urla oldukça sakin ve denize sıfır olan bir yere sahiptir. Aynı zamanda gidebileceğiniz genel yerleri oldukça yakındır. Merkezi olan yakınlığı ile ilgi çeken bu arazi evin yapısını daha da ilgi çekici hale getirmektedir. Çeşmealtı merkeze yürüme mesafesi olan bu sakin ve huzurlu yer alıcılar tarafından büyük ilgi görmektedir. Multiklima sistemi de olan bu evi 7 odası bir salonu ve geniş terası vardır.

Bu şekilde genel olarak bu müstakil villanın yapısına inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda emlak tipinin satılık villa olduğu bu ev satıcı ile görüşülerek görüntülü arama ile detaylı inceleme yapılabilir.

Bu villa için daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0 545 646 54 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje bilgisi için tıklayınız…

Exit mobile version