Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Çeşme Private Residence konut projesi teslim tarihi

Çeşme Private Residences konut projesinde teslim tarihi Mayıs 2020 olarak belirlendi. Hayallerinizin ardına kadar sizleri götüren proje; sıcacık kumsalları ayaklarınızın altına sererken, masmavi deniziyle de yeniden doğmanıza neden olacak. İzmir aşıklarına özel bu konut projesinde yer almak için vakit kaybetmeyin.

Çeşme Private Residences proje özellikleri

İzmir Çeşme Ilıca Celal Bayar Mahallesi’nde olan konumu ile Dilek Holding tarafından Sheraton Çeşme Otel arazisine yeni bir proje geliyor. İçerisinde toplam 102 adet rezidans ve 6 villanın bulunduğu eşsiz tasarımlı yapılar; daire boyutları olarak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak karşımıza çıkmaktadır. Alıcısının tercihine göre boyutlarını 117 metrekareden 1.023 metrekareye varan çeşitlerle yer alıyor.

Konfordan lükse ve birbirinden şık tasarımlarıyla her türlü isteğe yanıt vermeye hazırlanan konut projesinde, özel hissetmeniz an meselesi. Deniz manzarasının eşsiz güzelliğinin tadına varmanız için maksimum sayıda pencereye yer verilmiştir. Aynı zamanda terasların tümü Ege bölgesinin doğal güzelliğini ortaya seriyor.

5 yıldızlı otel hizmeti ile tatil yapmanız mümkün hale gelen konutlarınızda yaz ayları artık daha keyif verici olacak. Çeşme Private Residences yeşil alanlarıyla da ayrıca takdir topluyor. Toplu taşımaya olan yakınlığı sayesinde rahatlıkla merkez içinde seyahat edebilirsiniz. Açık ve kapalı otopark araçlarınızı dert etmenize asla izin vermiyor. 24 saat güvenlik personelinin sizler için sıkı denetime aldığı yaşam alanında çeşitli sosyal tesisler sizleri beklemektedir.

Spor salonu, fitness merkezi ile fit olmaktan asla geri kalmayacaksınız. Hamam ve sauna sayesinde vücudunuzdaki her bir kas yenilenmek için sıraya girecek. Ayrıca yüzmeyi seven bünyeler için açık ve kapalı yüzme havuzları son derece bakımlıdır. Bunun yanı sıra çocuğunuzla keyifli vakitler geçirmeniz için çocuk yüzme havuzu ve çocuk parkı bulunmakta.

Yeşil alanların arasından kıvrılan yürüyüş parkurları sayesinde, akşamları ailenizle dondurmanızı yerken bir yandan da bacaklarınızı çalıştırabileceksiniz. Kafe ve çeşitli yeme-içme alan hizmetlerinin çevrenizde bulunması gece gelen yeme isteklerine ayrıca cevap vermekte.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Çeşme Private Residences konut projesi etrafında hastane, okul ve alışveriş merkezlerini barındırmaktadır. Diş polikliniğinden, Devlet Hastanesine ve 112 Acil İstasyonuna varan seçenekler ile sağlığınızı koruyabilir, acil müdahalelerde gerekli yardımı alabilirsiniz.

Birbirinden çeşitli eğitim kurumları kreşten, liseye varan çeşitleriyle çocuklu aileleri göz etmektedir. Ayrıca alışveriş merkezlerinin çeşitliliği sizleri sınırlı bir alanda hissettirmeyecek.

İletişim: : 0232 750 0000

Exit mobile version