Kategoriler
Proje Haberleri

Conatus Villas Existence satışları başladı

Conatus Villas Existence projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çeşme İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekol Sağlık Grubu firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan villaların büyüklüğü brüt 600 metrekareden başlamaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine ait özel jakuzili yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunmaktadır. Akıllı ev teknolojisi ile donatılmış olan projenin her aşamasında en üst kalitede malzemeler kullanılmıştır. Konutlar ısı pompalı ve yerden ısıtmalı olarak projelendirilmiştir. Kullanılan teknoloji sayesinde konutların her yerine homojen ısı dağılımı sağlanmaktadır. Üstelik cep telefonu ile kontrol edilebilen otomasyon sistemi ile de konutların kontrolü ve güvenliği sağlanmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca çamaşır odası, hizmetli odası ve ferah yapıda balkonlar gibi pek çok alan mevcuttur.

Conatus Villas Existence konumu ve fiyatları hakkında hakkında

Proje, İzmir’in Çeşme İlçesi’nde bulunmaktadır. Ilıca ve Ildır arasındaki Germiyan sahilinde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Conatus Villas Existence projesinde büyüklüğü 600 metrekareden oluşan 6 artı 1 ve 7 artı 1 villalar bulunmaktadır. Bu villaların fiyatı 8.000.000 TL ile 10.500.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik peşin ödemelerde kişiye özel indirimler uygulanmaktadır. Yüzde 20 peşinat, yüzde 50’si Mart 2022’de, kalanı ise teslimde ödeme imkanı sunulmaktadır. Projenin teslim tarihi Haziran 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 232 398 33 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version