Kategoriler
Proje Haberleri

Defne Evleri 2 Ortaca satışları devam ediyor

Defne Evleri 2 Ortaca geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Muğla Ortaca da bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konumu dolayısıyla sizlere kolaylık sağlayan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Ayrıca konumu dolayısıyla güneş alan odalara sahiptir. Bu nedenle sizler bu projenin özelliklerine dikkat edebilir ve değerlendirmeye evin manzaralı konumunu da ekleyebilirsiniz.  Defne evlerinin 1. Etabında toplamda 15 daire bulunmaktadır. 2. Etabında 6 daireden oluşan 3+1 evler vardır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Sosyal alan bulunduran bu proje sizlere keyifli anlar sunabilmektedir. Aynı zamanda otopark bulunmaktadır. Bu araba sahipleri için oldukça iyi bir avantajdır. 7/24 güvenliğin ağlandığı bu proje birçok avantajı beraberinde getirmektedir.

Defne Evleri 2 Ortaca konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Bu şekilde sizlere eşsiz fırsatlar sunan ve muhteşem konuma sahip bu evleri incelemek mümkündür. Eğitim ve sağlık açısından oldukça iyi bir konuma sahiptir. Ayrıca spor salonu ve park gibi sosyal alanlara da oldukça yakındır. Şehir merkezine yakın olması da iyi bir özelliğidir. Ulaşım olanakları da oldukça fazladır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Defne Evleri 2 Ortaca fiyatları hakkında

Defne Evleri 2 Ortaca projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 115 metrekare, net 105 metrekare olarak tasarlanmış 3+1 daireler 700 binden başlamaktadır.

Bu şekilde bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (555) 453 12 07 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

 

Exit mobile version