Kategoriler
Proje Haberleri

Defne Port Panorama satışları başladı

Defne Port Panorama projesi birinci sınıf malzeme kalitesi ile müstakil ve eşsiz manzaraya sahip bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje CNS Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 farklı tipte villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf işçilik ve malzeme kalitesi ile inşa edilen projede 3 farklı tipte müstakil villalar bulunmaktadır. Söz konusu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 225 ile 235 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik bu villaların net büyüklüğü 185 ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Her villanın kendine özel bahçe alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların giriş katında kapalı mutfak, tuvalet ve salon yer almaktadır. Üst katında ise; 3 adet yatak odası, 1 adet banyo ve teras alanı yer almaktadır.

Defne Port Panorama konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutların giriş katında dahi deniz manzarası hakimdir. Terasa çıkıldığı anda ise denize paralel olan ilçenin panoramasında adalar manzarasına sahiptir.

Defne Port Panorama projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 225 ile 235 metrekare arasında olan 3 artı 1 villaların fiyatı 2.250.000 ile 2.500.000 arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 974 74 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version