Kategoriler
Proje Haberleri

Delta İncirli 2023’ün 2. çeyreğinde teslim

Delta İncirli projesi karma konseptli fark yaratan bir proje ile karşımıza çıkıyor. Projenin konumu İstanbul’un Bahçelievler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Delta Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 12.624 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok yer almaktadır. Bu bloklar 5 katlı 2 blok ve 6 katlı 2 blok olarak tasarlanmıştır. Diğer blok ise 6 katlı bir otel olarak planlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Delta Proje İnşaat güvencesi ile yükselen proje 12.624 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Toplam 5 blok bulunan proje, 5 katlı 2 blok ve 6 katlı 2 blok olarak tasarlanmıştır. Bu bloklarda toplam 96 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Diğer blok ise 6 katlı bir otel olarak planlanmıştır. Bu blokta 130 oda ve 260 yatak kapasiteli otel yer almaktadır. Bununla birlikte projede 50 adet dükkan mevcuttur. Proje çizimlerine göre projenin alt katında açık hava konseptli bir AVM yer almaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Peyzajı ile bütünlük oluşturan projenin dış cephesi saydam bir kabukla kaplanmıştır. Sosyal alanlar içerisinde süs havuzları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır. Ayrıca spor merkezi ve çeşitli sosyal yaşam alanları da mevcuttur. Bunun yanı sıra bloklarda asansör sistemi yer almaktadır.

Delta İncirli konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Bahçelievler İlçesi Kartaltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İncirli bölgesinde yer alan proje eski Coca Cola fabrikasının arsası olarak bilinen çok değerli bir arazide yükselmektedir. 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 22 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 20 kilometre ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 29 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Atatürk havalimanına 3,5 kilometre mesafede yer almaktadır. Metrobüse ve çeşitli otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir. Üstelik sağlık kurumları, eğitim kurumları, bankalar, alışveriş merkezleri ve yaşam merkezleri çok yakın konumda yer almaktadır.

Delta İncirli projesinde fiyatlar henüz belirlenmemiştir. Proje henüz inşaat aşamasında olup teslimlerinin 2023 yılının 2. Çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 212 554 29 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version