Kategoriler
Proje Haberleri

Deluxia Park Residence nerede

İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde Deluxia Park Residence projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Teknik Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen proje bünyesinde 364 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje otuz beş katlı olacak şekilde tasarlandı.

Deluxia Park Residence nerede inşa ediliyor?

İstanbul Anadolu Yakasının yükselen değeri Kartal İlçesinde hayata geçirilen proje Cevizli Tugay Yolu Caddesi’nde inşa ediliyor. Metroya 2 dakika, Maltepe Park AVM’ye 2 dakika yürüme mesafesinde, hastanelere 4 dakika, İkea’ya 5 dakika metrobüse 10 dakika mesafede yer alan Deluxia Park Residence projesi Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, No: 22 Maltepe / İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Deluxia Park Residence projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 54 metrekare ile 122 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 tip konutların fiyatları 598 bin 500 TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 tip konutlar da 1 milyon 279 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Deluxia Park Residence ödeme seçenekleri neler?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede  taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor.  Projede yüzde 0.79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçeneği ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede ayrıca yüzde 35 indirim fırsatı da sunuluyor. Bahsi geçen projenin 2020 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tel: 444 10 08

Exit mobile version