Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Yaşam Evleri Milas satışa sunuldu

Doğa Yaşam Evleri Milas konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Milas İlçesinde yükselen Dias Investment güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Milas İlçesi Güneş Mahallesi üzerindeki 7 bin 671 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Doğa Yaşam Evleri Milas daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Dairelere özel tahsis edilmiş bahçe terası bulunmaktadır.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede 7/24 güvenlik hizmetleri, karşılama lobileri, bahçe ve havuz bakım hizmetleri, teknik servis hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca projede hem çocuklar hem de yetişkinler için düşünülmüş spor ve eğlence amaçlı sosyal alanlar ve bu alanlara bağlı özel hizmetler sunulmaktadır. Muğla Milas konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 88 metrekare ile 142 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 4 konut bloğunda 72 adet daire yer almaktadır.

Doğa Yaşam Evleri Milas konumu ve fiyatları hakkında

Doğa Yaşam Evleri Milas konut projesi, Milas Güneş Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan proje Havaalanı’na 15 dakika, Muğla merkeze 60 dakikalık mesafededir. Milas Çarşı’ya 5 dakika, Pamelon AVM’ye 5 dakikalık uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Mart 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 252 512 82 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version