Kategoriler
Proje Haberleri

Doğan City Eryaman oturuma hazır daireleri satışta

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Doğan Grup İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Doğan City Eryaman konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Doğan City Eryaman Daireleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Etimesgut konut projesi Yeşilova Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi lüks donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, mobilya, ankastre set, görüntülü diafon gibi daha pek çok imkana yer verilmiştir.

Doğan City Eryaman konut projesinde yaşam başlamış olup toplam 90 daireden meydana gelmektedir. Binalarda her daireye özel açık ve kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde yeşil alanları, çocuk parkları, yürüyüş alanları, kamelyalar mevcuttur. Bunun dışında her blokta fitness salonu bulunmaktadır. Projede tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 142 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin iskanı alınmış olup oturuma hazırdır.

Ankara Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

Etimesgut konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Konut Projesi Nerede Hayata Geçirilmiştir?

Konut projesi Ankara’nın hızlı değer kazanan Eryaman bölgesinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmayan proje ayrıca İstanbul ve Çevre yolu gibi ana yollara yakınlığı ile güzel bir konuma sahiptir. Hızlı tren durağı, optimum avm, devlet hastanesine çok yakındır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0535 961 87 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version