Kategoriler
Proje Haberleri

Vonsteel Concept 12 son daireleri satışta

Vonsteel Group güvencesi ile inşa edilecek olan Vonsteel Concept 12 projesi, kendi özel havası, sosyal ve kişiye özel yaşam alanları ile lüks bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca projede 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir ve daireler lüks donanımlarla donatılmıştır. Projede bütün detaylar düşünülmüştür. Konut projesi kapsamında her gereksinime karşılık verecek özel mimari ve sosyal alanlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, nerede yer aldığı ve daire fiyatlarının nasıl değiştiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Bursa’nın en prestijli projesi olmaya aday: Vonsteel Concept 12

Nilüfer Hasanağa’da yer alan proje 10 dönümlük arsa üzerinde konumlandırılmıştır. Konut projesinde lüks donanımlara sahip daireler dikkat çekmektedir. Daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Ayrıca dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, bulaşık makinesi, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi imkanlar da dairelerde yer almaktadır. Nilüfer konut projesi toplam 136 daire ve 28 ticari birimden meydana gelmektedir.

Proje 2+1, 3+1 standart, 2+1 dubleks ve kişiye özel bahçe kat dairelerden meydana gelmektedir. Site içerisinde yükselen projede pek çok sosyal olanağa yer verilmiştir. Projede sıcak su sistemli kapalı havuz, vitamin bar, spa, fitness, bilardo salonu, langırt alanları mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, toplantı odası, sauna, açık-kapalı otopark, 7/24 özel güvenlik gibi imkanlar da sunulmaktadır. Projede sosyal alanlarda güneş enerjisi sistemi kullanılmıştır. Bu sayede aidat giderleri en alt düzeyde tutmak amaçlanmıştır.

Hasanağa konut projesi nerede yer alıyor?

Nilüfer Hasanağa konut projesi, Balkan Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehrin gürültü ve karmaşasından uzakta yepyeni bir yerleşim merkezinde yer almaktadır.

Projede daire fiyatları nedir?

Hasanağa konut projesi kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları, dairenin tipine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

156 metrekare 2+1 dubleks daireler 1 milyon 350 bin TL,

147 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projeyle ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 601 72 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version