Kategoriler
Proje Haberleri

Dört Mevsim Cebeci satışları başladı

Dört Mevsim Cebeci projesi çevre ve insan odaklı yapılar inşa eden SRK İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisindeki tek blok üzerinde toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. SRK İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

SRK İnşaat güvencesi ile tasarlanan butik projede 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 8 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede bahçe katı dairelerin kendine özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Tüm daireler birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilmektedir. Üstelik geniş ve kullanışlı odalara sahip dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Dört Mevsim Cebeci konumu hakkında

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer alan proje Cebeci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje merkeze yakın, ancak bir o kadar da kargaşadan ve yoğunluktan uzak bir konumda yükselmektedir. Panoramik deniz manzaralı teraslara sahip proje denize 450 metre mesafededir. Bahsi geçen proje sadece yaz mevsimi değil dört mevsim kullanılabilmektedir. Ayrıca sitenin yol cephesi belediye park alanına bakmaktadır.

Dört Mevsim Cebeci fiyatları ne kadar?

Mart 2023 tarihinde teslimleri tamamlanması planlanan Dört Mevsim Cebeci projesinde 3 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (551) 107 54 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version