Kategoriler
Projeler

Dünya Şehir Maltepe

Dünya Şehir Maltepe projesi Esenkent mahallesinde yer alan bir projedir. 140.000 metrekarelik alanı kapsayan projede toplam 752 daireye yer verilmektedir. Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilen proje, firmanın ikinci projesi olma özelliğinde. İlk proje olan Dünya Şehir Kartal projesine gösterilen ilgiden memnun olan firma yetkilileri aynı ilgiyi Maltepe projesinden de beklemektedir.

Proje mimarisi ve özellikleri

Dünya Şehir Maltepe projesi hem iç hem dış mimaride sade ve doğal tasarıma sahiptir. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde hazırlanmaktadır. 1+1 daireler A ve B tipi olmak üzere iki şekildedir. Salon ve mutfağın birleşik olduğu bu dairelerde yatak odası, giriş holü ve banyo bulunmaktadır. A,B ve C olarak üç tipi bulunan 2+1 dairelerde ayrı mutfak ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Bunlara ek olarak salon, yatak odası ve ebeveyn odası dairelerin diğer yaşam alanlarıdır. İki farklı tip olarak tasarlanan 3+1 dairelerde ek olarak bir adet daha yatak odası bulunmaktadır. Tek tip planı bulunan 4+1 dairelerde ise ebeveyn odası, 3 adet yatak odası, salon. 2 adet banyo, mutfak ve hol vardır. Ayrıca bu dairelerde ebeveyn odasının köşesinde giyinme odası da mevcuttur.

Maltepe konut projesi şehrin telaşından uzak sakin ve huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Çocukları da unutmayan firma, projesinde özel çocuk parkı alanlarına yer vermektedir. Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de kendilerine vakit ayıracakları özel alanlar planlanmış durumda. Bu özel alanlar, açık-kapalı yüzme havuzu, yoga odası, hamam, sauna, fitness salonu olarak hazır bulunmaktadır.

Dünya Şehir Maltepe akıllı evleri geliyor

Proje kapsamında güvenlik sağlamak için akıllı evler tasarlanmıştır. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan binalarda ev otomasyon sistemleri kullanılmaktadır. Ev sahipleri evin güvenliği ya da konforunu akıllı cihazlarına yükledikleri uygulamalar ile yapabilmektedir. Buna ek olarak aydınlatma ve ısıtma sistemleri de uzaktan kontrol edilebilir şekilde tasarlanmıştır.

Proje şuan ön talep toplama aşamasında. Daha detaylı bilgi almak için 444 0 877 numaralı irtibat telefonu vardır. Bunun dışında dunyasehir.com internet adresinden proje için talep oluşturmak mümkün.

Dünya Şehir Maltepe tanıtım filmi

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version