Kategoriler
Proje Haberleri

Düzce Kaynaşlı Konakları lansman fiyatlarıyla satışta

Düzce İli, Kaynaşlı İlçesi, Karaçalı Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Şaheser Grup firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Düzce Kaynaşlı Konakları çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kaynaşlı konut projesi Karaçalı Mahallesinde yer alan 12 dönümlük arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, vestiyer, bulaşık makinesi, çamaşır odası gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca ebeveyn banyosu, klima, teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje toplamda 6 blok ve ticari birimlerden meydana gelmektedir.

Düzce Kaynaşlı Konakları konut projesinin tanıtımı yapılmış olup sosyal açıdan oldukça zengin olanaklar sunar. Site içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, özel peyzaj, buhar odaları, hamam gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca kamelyalar, güvenlik, mescid, çocuk oyun alanı, her daireye otopark gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 114-135 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Düzce Kaynaşlı Konakları fiyatları ne kadar?

Kaynaşlı’da yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

114 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen brüt alana sahip 3+1 tip daireler 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda satışlarda %0 faiz ve 60 ay taksit gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Düzce Kaynaşlı Konakları nerede yer alıyor?

Kaynaşlı konut projesi Karaçalı Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 806 42 81 ve 0552 317 01 81 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version