Kategoriler
Proje Haberleri

Hill Garden Kartepe satışa sunuldu

Hill Garden Kartepe konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yükselen proje Basra İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Hill Garden Kartepe kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villa içlerinde yerden ısıtma sistemi, özel tasarım şömine, klima, vestiyer, özel iç mimari, spot aydınlatma gibi olanaklar mevcuttur.

14 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğa ve denizle iç içe yer alan her villanın bahçesi ve otoparkı bulunmaktadır. Proje kapsamında ayrıca özel bahçe girişi, modern peyzaj, 7/24 güvenlik kamera sistemi gibi olanaklar da sunulmaktadır. İzmir villa projesi kapsamında toplam 14 adet dubleks villa yer almaktadır. Villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların büyüklükleri brüt 180 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Hill Garden Kartepe nerede yer alıyor?

Villa projesi, Kocaeli Kartepe Kent Meydanı sınırları içerisinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Hill Garden Kartepe fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 180 metrekare alana sahip olan 3+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 853 47 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version