Kategoriler
Proje Haberleri

Ekap Yapı İnci Ekim 2022’de teslim edilecek

Ekap Yapı İnci konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen proje Ekal Yapı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Projede inşaat çalışmaları devam etmekte olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ekap Yapı İnci Projesinde Dairelerin Sahip Olduğu Donanımlar Neler?

Kayseri konut projesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Ekap Yapı İnci daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde görüntülü diafon, duvar kağıdı uygulamaları, alçıpan tavan uygulaması gibi donanımlara yer verilmiştir.

Kayseri Kocasinan konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 80 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir. Proje toplam 71 daire ve 6 dükkandan meydana gelmektedir.

Kayseri konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Kayseri Şehir Hastanesi’min tam karşısında konumlandırılmıştır. Proje ayrıca mobilya kente, Nuh Naci Yazgan Üniversitesine 2 dakikalık uzaklıktadır. Bunun dışında otobüs terminaline 5, havalimanına ise 7 dakikalık mesafededir.

Dairelerin fiyatları nasıl değişiyor?

Projede dairelerin fiyatları fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

80 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 665 bin TL,

105 brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Ekim 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 502 09 09 ve 0537 481 06 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version