Kategoriler
Proje Haberleri

Oasis Acropol Town Villaları satışları devam ediyor

Merkezi konumu ve konforlu yapısı ile dikkat çeken Oasis Acropol Town konut projesi sahiplerini bekliyor. Muğla konut projesi, Bodrum İlçesinde yükselmektedir.  Projeyi Grup Aura firması hayata geçirmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Oasis Acropol Town Konut Projesinde Yer Alan Villaların Özellikleri

Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi üzerindeki 20 bin 540 metrekarelik arsa alanında inşa edilen villa projesinde 39 blok yer almaktadır.  Proje 3+1 tip, tek katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Oasis Acropol Town 2022 yılının son dönemlerinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında toplam 39 adet tek katlı villa bulunmaktadır. Bu villalar için iki tip seçeneğe yer verilmiştir. Bunlar; brüt 130 metrekare alana sahip villalar ve 140 metrekare brüt alana sahip villalar olarak ayrılmaktadır. Ayrıca villaların arsa payları brüt 250 metrekare ve 570 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan villalarda vestiyer, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi donatılara sahiptir. Özel otoparklı proje kapsamında ayrıca yarı olimpik ortak yüzme havuzu, güvenlik, gibi imkanlar da mevcuttur. Bunların yanı sıra 115 metrekare ve 430 metrekare arasında değişen villa bahçe payları vardır.

Bodrum villa projesi nerede yer alıyor?

Bodrum villa projesi konut projesi, Bodrum’un Yeniköy semtinde yükselmektedir. Proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Oais AVM’ye de 4 dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Oasis Acropol Town Villaları Fiyatları Nedir?

Bu projede villa fiyatları villanın bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 9 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version