Kategoriler
Proje Haberleri

Eker Vista Doğa Evleri Satışa Sunuldu

Bursa Gemlik konut projesi Eker Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Gemlik İlçesi, Umurbey Orhaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Projenin 15 Temmuz 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Aynı zamanda proje 2 etap şeklinde gerçekleştirilmektedir. Eker Vista Doğa Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Gemlik İlçesi, Umurbey Orhaniye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 1.Etap 2520 metrekare ve 2.Etap 1091 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinin 1.etabı 3 konut bloğundan, 2.etabı ise 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 2 etapta toplam 18 adet daire yer almaktadır.

2 etaptan oluşan Eker Vista Doğa Evleri konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler dubleks olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 205 ve 210 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler brüt 205 metrekare büyüklüğündeyken, 4+1 tip daireler de 210 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda Daireler deniz manzarasına sahiptir. Bunun dışından geniş peyzaj alanları sayesinde ve botanik bahçeye sahip olmasıyla doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunulmaktadır.

Eker Vista Doğa Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Gemlik konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 820 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 210 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip dairelerin fiyatları 820 bin TL ile 970 bin TL arasında değişmektedir.

205 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Gemlik konut projesi, Atatürk Caddesi üzerinde özel bir konuma sahiptir. Doğa ve deniz manzaralı olan proje Umurbey Orhaniye Mahallesi, Gemlik/Bursa adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 514 30 42 ve 0532 473 01 45 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version