Kategoriler
Proje Haberleri

Eren Kağan Konağı lansman fiyatlarıyla satışta

Eren Kağan Konağı projesi bölgenin en gelişen konumda yenilikçi mimarisi ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sedat Kılınç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sedat Kılınç İnşaat imzası taşıyan projede 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yükselmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 102 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı, fitness salonu ve sauna bulunmaktadır. Üstelik her dairenin kendine ait hobi bahçesi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Eren Kağan Konağı konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayseri’nin gelişen bölgesinde tüm lokasyonlara yakın konumda yükselmektedir.

Eren Kağan Konağı projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 880.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 333 30 20 veya 0 (507) 620 33 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version