Kategoriler
Proje Haberleri

Erzincan Karaca Park satışları başladı

Erzincan Karaca Park projesi modern yaşam alanları ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzincan’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. “ERGAN” imzalı proje; yenilikçi, özgünlüğü, modern mimarisi, yeşil alanları ve geniş daire tiplerinden oluşan yapısı ile dikkat çekmektedir. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içersinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Elektrikli panjur sistemi mevcuttur.

Erzincan Karaca Park konumu hakkında

Proje, Erzincan’ın Merkez İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Erzincan Karaca Park fiyatları ne kadardır?

Erzincan Karaca Park projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 ile 185 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 379 95 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version