Kategoriler
Proje Haberleri

Esma Sultan Konakları Suit satışları devam ediyor

Esma Sultan Konakları Suit projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Almirhan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Bu suit daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Ayrıca zevkinize özel tasarlanmış full eşyalı dairelerden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje bulunan 1 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 87 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 128 metrekareden oluşmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, oda kapısı, korkuluk ve park mevcuttur. Konutlar eşyalı olup ankastre set ve mobilya bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca gömme dolap, spot aydınlatma, çelik kapı ve vestiyer gibi birçok özellikleri bulunmaktadır.

Esma Sultan Konakları Suit konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Barış Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise; metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Esma Sultan Konakları Suit fiyatları ne kadardır?

Esma Sultan Konakları Suit fiyatları konut tipi ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 70 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 475.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 87 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca büyüklüğü brüt 128 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 900.000 TL ile 925.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 363 14 53 ya da 0 (533) 377 78 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version